casal_colorit

L’equinocci de les nostres activitats dirigides d’estiu

casal_colorit

Ja fa un mes que les nostres activitats d’estiu van obrir les portes, perquè tots els nens i nenes poguessin endinsar-se a l’espai més creatiu de Sant Cugat. I és que som una cafeteria creativa, on passem les vacances gaudint de la pintura en ceràmica i passant-nos-ho d’allò més bé. Vols saber com han estat aquestes setmanes? T’ho expliquem en aquest article!

Cada dia rebem als nostres petits i joves amb un gran somriure a la cara. I és que tant nosaltres com ells tenim moltes ganes de passar tot el matí divertint-nos, interactuant, aprenent, compartint i deixant volar la nostra imaginació. Dia rere dia, portem a terme activitats que ens aniran acompanyant durant aquest estiu. 

Ens encantaria compartir amb tu algunes de les activitats que hem realitzat aquestes setmanes. Pel que fa a la pintura en ceràmica, hem utilitzat tota mena de tècniques per poder crear diferents dissenys. Que quins mètodes hem emprat? La tècnica del rascat, de bombolles, cintes adhesives, puntillisme, silkscreen o pintar amb bales, entre d’altres. 

I què me’n dius de les manualitats que hem creat aquests dies? Una de les que més ens ha agradat ha estat les banderoles de colors, que hem creat a través de feltre i cintes setinades. O la preparació de segells de diferents dissenys, duts a terme amb goma eva, cordill, cartons o taps d’ampolla, entre altres materials. 

casal

Com sempre, el nostre objectiu davant de la creació de manualitats és poder elaborar una peça creativa, a través de diferents materials i eines, així com, mitjançant la nostra creativitat i imaginació. 

A més a més, ens agrada poder crear a través de materials reciclats i amb pintures no contaminants. A COLOR IT ens defineix una essència de sostenibilitat i respecte pel medi ambient, pel nostre entorn i per la nostra salut.

casal3

Però això encara no ha acabat! Ens queden dues setmanes més, de l’1 al 5 d’agost, i del 29 al 2 de setembre, per poder jugar, crear i riure cada dia. 

I si vols que els teus fills puguin gaudir d’aquestes últimes setmanes d’activitats dirigides, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i reservar la plaça. Recorda que són places limitades, així que no et quedis sense aquesta!

Envia un email a colorit@colorit.es, o bé, truca’ns al 663 826 880.