empresa_de_eventos_sant_cugat

COLOR IT, empresa d’esdeveniments Sant Cugat

La festa d’aniversari d’un nen és un dels esdeveniments més importants a la seva vida. Tot pare marca en vermell la data de naixement del seu fill per organitzar la millor festa. Si necessites ajuda, a COLOR IT t’ho posem fàcil, ja que som la millor empresa d’esdeveniments Sant Cugat que podràs contractar. 

El nostre objectiu és aconseguir que els nens passin una tarda agradable amb els seus amics al mateix temps que fan activitats diferents que els permetin millorar el seu desenvolupament cognitiu. 

Això fa que els nostres serveis siguin únics, és per això que, si vols que la pròxima festa d’aniversari del teu fill sigui diferent, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres com més aviat millor per organitzar-ho tot a temps. T’hi esperem!

Quina és la millor empresa d’esdeveniments Sant Cugat?

El mayor evento en la vida de un niño es su fiesta de cumpleaños. Es un momento único para ellos ya que se sienten los protagonistas del momento. Pero, con el paso del tiempo las opciones de crear fiestas diferentes se acaban agotando. 

Si te encuentras en este momento y no sabes cuál será la temática de la fiesta de cumpleaños de tu hijo, desde COLOR IT, empresa de eventos Sant Cugat, queremos darte algunas ideas, ya que con nosotros podrás organizar diferentes fiestas. 

En nuestro taller tus hijos pueden crear y dibujar piezas de cerámica, pero además también te ofrecemos la oportunidad de celebrar su cumpleaños con nosotros. En este sentido, te explicamos algunos de nuestros servicios para que puedas elegir el más conveniente para tu situación:

El més gran dels esdeveniments a la vida d’un nen és la seva festa d’aniversari. És un moment únic per ells, ja que es converteixen en els protagonistes del moment. Però, amb el pas del temps, les opcions de crear festes diferents s’acaben esgotant. 

Si et trobes en aquest moment i encara no saps quina serà la temàtica de la festa d’aniversari del teu fill, des de COLOR IT, empresa d’esdeveniments Sant Cugat, volem donar-te algunes idees, i es que, amb nosaltres, podràs organitzar diferents tipus de festes. 

En el nostre taller els teus fills poden crear i dibuixar peces de ceràmica, i a més, també t’oferim l’oportunitat de celebrar el seu aniversari amb nosaltres. En aquest sentit, t’expliquem alguns dels nostres serveis perquè puguis triar el més convenient per la teva situació:

  • Festa bàsica: Els teus fills podran pintar una peça de ceràmica mentre gaudeixen del temps al costat dels seus amiguets. La durada de l’activitat és de dues hores i el preu per nen és de 17 euros.
  • Festa + menjar: Si vols organitzar un esdeveniment més complet pots decantar-te per aquesta opció. Es tracta d’una activitat de dues hores en la qual els nens podran gaudir d’un petit berenar amb entrepans i begudes mentre pinten peces de ceràmica.
  • Fiesta plus: Si vols triar més opcions, sens dubte aquest servei serà el millor per a aconseguir que els nens gaudeixin d’una festa inoblidable.

 

En COLOR IT, te ofrecemos la posibilidad de hacer diferentes eventos en nuestro taller para que los más pequeños disfruten de una forma diferente. La pintura tiene innumerables beneficios para ellos y por lo tanto, es una forma diferente de estimularlos y de favorecer a su desarrollo cognitivo y social. 

Si necesitas más información sobre los servicios de COLOR IT, empresa de eventos Sant Cugat, te recomendamos que te pongas en contacto con nosotros para que podamos organizar la fiesta de tu hijo. ¡Llámanos cuanto antes! 

A COLOR IT, t’oferim la possibilitat de cel·lebrar diferents esdeveniments en el nostre taller perquè els més petits gaudeixin d’una forma diferent. La pintura té un gran número de beneficis per ells i, per tant, és una forma diferent d’estimular-los i d’afavorir al seu desenvolupament cognitiu i social. 

 

Si necessites més informació sobre els serveis de COLOR IT, empresa d’esdeveniments Sant Cugat, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres perquè puguem organitzar la festa del teu fill. Truca’ns com més aviat millor!