figura de cerámica colorit

El regal més especial pel teu professor/a

figura de cerámica colorit

Aquest 22 de juny, el curs escoltar 2021-2022 finalitza, per donar-li la benvinguda a un de nou, en què creiem que la pandèmia no farà més estralls, i deixarà que l’aprenentatge i la vivència escolar comencin a assemblar-se a les d’abans. Un moment en el qual moltes famílies decideixen agrair tot l’esforç i la passió dedicats, aquest any, als professors i professores de l’escola. 

Un ram de flors, bombons, llibres, una carta o qualsevol detall és bonic o adequat per donar les gràcies per tota la feina realitzada, per l’esforç fora de l’horari laboral i per l’afecte i minúcia que es posa en cada projecte. Però, per què no fer alguna cosa diferent, original i que es converteixi en un bonic record?

A COLOR IT ja fa bastants anys que, cada final de curs, acompanyem a grups de mares, pares i alumnes perquè creïn, tots junts, un regal especial, original i per a tota la vida. I ens encanta aquest moment! Perquè no només mostra l’estima i l’agraïment que els alumnes i la família senten i volen expressar al professional, sinó que també exposa la unió dels alumnes per complir un objectiu entre tots, una meta preciosa. 

Creiem que ens hauríem de demostrar, més sovint, sentiments d’estima, d’afecte, d’agraïment i d’orgull entre uns i altres. No sempre és necessari un dia important, un tancament o un comiat per posar sobre les taules aquests sentiments. Cuidar-nos, respectar-nos i valorar-nos entre tots són accions que han d’estar sempre presents, en el nostre dia a dia. 

Tria l’opció més còmoda per a tu i la resta de la classe

A COLOR IT et donem diferents opcions, perquè puguis escollir la que més s’adequa a tu i a la resta de la classe. Pren nota!

kit para manualidades colorit
  1. Vine a COLOR IT, acompanyat de les mares, els pares i els alumnes, i pinteu entre tots la peça que creieu més adequada per regalar. Serà una experiència molt bonica, que podràs compartir entre tots els participants. A més a més de divertida, ja que la pintura en ceràmica no únicament treu l’artista que portes a dins, sinó que també crea somriures!
  2.  Si t’és impossible poder reunir a tots els participants en un sol dia, es podrà crear la peça per torns. Només cal que ens donis un nom, i podran venir les famílies a posar el seu granet de sorra per convertir aquesta peça, en un regal perfecte. 
  3. Una tercera opció és endur-te la peça de ceràmica i pintar-la entre tots, o per parts, en el moment i lloc que vulgueu. Per poder aconseguir aquesta peça, pots venir a COLOR IT, descobrir l’ampli ventall de peces que tenim a l’aparador, o bé, aconseguir-la des de la nostra botiga online

Per poder venir sense cap mena de preocupació a pintar amb un grup gran, pots reservar la teva taula de diverses maneres: a la nostra pàgina web, a l’apartat de reserva taula, o bé, contactant amb nosaltres.