El millor cafè de Sant Cugat, a Color It

El fet que siguem un espai per fer tallers de ceràmica, no treu que la nostra cafeteria sigui també un lloc de referència per esmorzar, berenar, fer el cafè o prendre un aperitiu. Poc a poc anem incorporant a la carta nous productes que destaquen per la seva qualitat.. A Color It tindràs el teu moment especial, per descansar, cuidarte y gaudir del que vulguis prendre.

Mira totes les novetats que tenim:

1.- Cafès d’especialitat, amb molt bona puntuació, seleccionats especialment. Els hem tastat tots i fet una formació per poder-te donar la màxima informació de cadascún. I hem de dir que són ESPECTACULARS.

Però què és un cafè d’especialitat?

Els cafès d’especialitat són una petita part de la producció mundial, concretament entre un 2-3% del total, són cafès amb unes característiques organolèptiques excepcionals que es classifiquen i puntuen mitjançant diferents sistemes i protocols internacionals “SCA” (Specialty Coffee Association). Considerem un cafè d’especialitat el que té més de 83 punts SCA i és un café net sense defectes. D’aquesta manera podem caramel·litzar els sucres que el cafè ja conté d’origen, per això no cal que n’hi afegim quan els prenem. Només treballem amb cafès Aràbics, ja que contenen menys cafeïna (entre un 0.8% i 1%) i tenen més aroma i sabor.

Els cafès “comodity” o “comercials” estan molt torrats (cremats), en excés, de manera que tots els defectes que tenen (ja que són cafès econòmics), queden tapats. Amb conseqüència, en prendre aquests cafès si no els hi posem sucre, no es poden prendre, ja que el sabor els aromes i els sucres estan cremats.

2.- També incorporem a la nostra carta el te matcha, molt de moda últimament i ric en antioxidants.  Es pot prendre fred o calent.

3.- Altres novetats que trobaràs són les nostres barretes energètiques pels més esportistes i el nostre pa 100% de quinoa que et sorprendràn.

4.- S’apropa l’estiu i per tant a la nostra carta també tornen els smothies de fruita fresca 100% atural, tès freds, batuts de gelats… 

5.- A part seguim amb la nostra carta habitual de sucs, tès i infusions, entrepans, torrades i pastissos casolans. I tenim també cervesa, vi, cava i cosetes per picar (patates xips, pernil ibèric, formatge manxego) per als vostres aperitius, així com opcions sense gluten, ecològics, vegans i crudivegans. 

T’hi esperem en família, amb la parella o amb amics. ¡Venir a Color It és un plaer en tots els sentits!