El Kit de Regal explicat en 3 passos

Arriba aquesta època de l’any en la que ens tornem bojos comprant i comprant regals. Moltes vegades acabem caient en el més fàcil i potser impersonal, oblidant que els obsequis que fem parlen sobre nosaltres mateixos, sobre com veiem a aquella persona i percebem els seus gustos.

A Color It us volem oferir un nou concepte de regal, si Mahoma no va a la muntanya doncs no hi ha més remei que la muntanya vagi a Mahoma. Seguint aquesta màxima us presentem el “Kit regal”: una proposta singular, creativa i destinada per a aquells que no tenen molt temps i prefereixen pintar i relaxar-se a casa.

Com funciona el Kit Regal? T’ho expliquem en 3 passos!

Pas 1: Escollir una peça de ceràmica que vulgueu que l’altra persona pinti (sabem que us costarà triar… Tenim peces molt diferents i totes amb molt d’encant!)
Pas 2: Seleccionar els colors (nosaltres us els posarem en uns pots petits molt bé segellats i fàcils de transportar)
Pas 3: Bescanviar el Val del Kit Regal. Us lliurarem un val perquè una vegada estigui pintada la peça, ens la porteu a la cafeteria, i nosaltres la laquem i coguem en el forn.

Si voleu aconseguir un Kit Regal no dubteu en preguntar al nostre personal que ell mateix us assessorarà en el procés wink

Tags:
,