DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIEN

Dia Mundial del Medi Ambient: el nostre granet de sorra per un món millor

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIEN

Aquest 5 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, un dia que es va proclamar per l’ONU i que té la finalitat de conscienciar al món, sobre la importància de cuidar el nostre ecosistema i poder potenciar les tasques i les obligacions, que tenim entre tots per construir un planeta millor. A COLOR IT, d’ençà que vam fer néixer aquest projecte, hem volgut aportar el nostre granet de sorra per respectar el nostre medi ambient. 

Va ser en l’any 1972, coincidint amb l’inici de la Conferència d’Estocolm, que va començar amb el tema preocupant sobre el medi ambient. I, des d’aquella data, cinc dècades després, cada any s’ha anat celebrant aquest dia per posar sobre la taula tots els esforços que com a éssers humans hem de fer per poder cuidar el nostre entorn, la salut del nostre planeta, i la nostra

Aquest any, el lema que encapçala totes les activitats, esdeveniments i trobaments que es faran per celebrar aquest dia és: Una sola tierra. Un títol que convida a viure de manera sostenible i en harmonia amb la naturalesa, i que ja va encapçalar la conferència de les Nacions Unides de fa 50 anys. 

Suècia serà, aquest 2022, l’amfitriona del Dia Mundial del Medi Ambient, i serà la que tingui el pes de destacar les preocupacions ambientals que existeixen avui en dia i mostrar les seves iniciatives i esforços. I és que és necessari poder abordar el tema amb la serietat que requereix, per poder parar una crisi climàtica que està donant poc marge ja de canvi. De fet, dos mesos enrere, a principis d’abril, el secretari general de l’ONU va reunir a tots els líders de la Unió Europea per advertir sobre els efectes del canvi climàtic i sobre la importància d’implementar mesures urgents. I és que abans del 2030 s’han de complir uns objectius que, si no s’assoleixen, ja no hi haurà marxa enrere per salvar el nostre planeta.  

A COLOR IT apostem per la sostenibilitat

matcha organic colorit

A la nostra cafeteria creativa, sempre trobaràs un ampli ventall de pintures no tòxiques ni contaminants, sense plom i que, a més a més de respectar el nostre planeta, permeten poder pintar mentre menges alguna cosa al nostre espai, protegint la teva salut. És per aquest motiu, que les nostres pintures compten amb el certificat de materials d’art.

 

Però no únicament les nostres pintures són el nostre petit gra de sorra que aportem al planeta, també els nostres productes ecològics, la nostra selecció orgànica de tes i infusions, en el que estan seleccionades rigorosament les millors fulles de cada varietat, i el nostre cafè d’especialitat, ben cultivat i cuidat pel nostre planeta! 

A més a més, sempre convidem als nostres petits de les activitats d’estiu o els nostres clients de totes les edats a utilitzar materials reciclables o reciclats per crear tota mena de manualitats.