Detalls personalitzats per esdeveniments únics

Hi ha moments únics i molt especials en la vida: quan una parella es casa, o es queda embarassada, quan algun infant fa la comunió. I bé és cert que, encara que no sigui una obligació, sempre fa il·lusió crear un record d’aquest moment. Un detall que ens teletransporti a aquell moment.

El Do It Yourself, la tendència de “Fes-ho tu mateix”, ens ha aportat l’oportunitat de personalitzar de crear aquests regals o detalls únics. I com la creativitat flueix a Color It us volem recomanar algunes idees per crear aquestes peces úniques. A la xarxa podeu trobar des d’opcions de regals DIY força econòmics, fins a altres opcions foodies, totes en format de tutorial perquè les pugueu fer vosaltres mateixos a casa. Nosaltres us volem mostrar com les nostres peces poden un complement ideal per aquests esdeveniments.

Caixetes en forma de biberó (com la de la fotografia) però també us poden encaixar els plats decorats amb les empremtes dels vostres fills, o potser alguna peça que contingui la data d’aquella trobada, d’aquell moment que no et canses de rememorar… I les tasses decorades?

Recorda que tots aquests regals els pots preparar a Color It però també els pots encarregar. T’oferim diferents opcions perquè puguis escollir la que més t’encaixa.