Descompte pel dia internacional de la nena

L’11 d’octubre se celebra el dia internacional de la nena, un dia per fomentar el reconeixement dels seus drets i difondre els problemes que encara es troben a molts països del món pel sol fet de ser noies.

Són moltes les nenes que venen a pintar a Color It i, aquest dia, els regalarem un 10% de descompte en la seva sessió de pintura. Volem que la sala s’ompli de petites artistes!

Com a pares i mares i educadors, hem de treballar per empoderar les nenes, fer-los saber que són fortes, que són capaces, que poden ser el que elles vulguin i que no tenen cap obligació de sotmetre’s a ningú.

Ens va agradar molt aquest video on es demana a un seguit de persones que “corrin com una nena”. Mire-lo i a veure què us sembla. És un experiment que demostra que encara hi ha moltes coses per canviar, no només en altres països, sinó en la nostra pròpia manera de pensar.

A Color It treballem l’autoestima dels nens i nenes, fomentant la creativitat en les nostres classes extraescolars i casals i intentem posar el nostre granet de sorra per aconseguir trencar el cicle de discriminació del que són víctimes les nenes.

Noies, ens veniu a veure aquell dia? Us hi esperem!