maria_pique_pintant.jpg

Descompte pel dia internacional de la gent gran

El dia 1 d’octubre és el dia internacional de la gent gran i a Color It volem celebrar-ho regalant un 10% de descompte a totes les persones de més de 65 anys que vinguin a pintar ceràmica aquell dia.

Moltes de les persones que venen a Color It, sobretot als matins, són gent gran, jubilada, que segueixen tenint passió per aprendre coses noves, que pinten peces per casa seva, que fan regals a mà per als seus familias… però sobretot que tenen ganes de seguir deixant volar la seva creativitat. Com la senyora Maria, una dona amb moltes inquietuds artístiques, de la que ja us vam parlar en aquesta entrevista i a qui sempre és un plaer tornar a veure.

Beneficis de la pintura de ceràmica per a la gent gran

La pintura de ceràmica té molts beneficis a totes les edats, però a la gent gran especialment els ajuda a millorar la seva motricitat, els ajuda a sociabilitzar i tenir un motiu per sortir de casa i millora l’autoestima, la comunicació i la creativitat.

Color It es desplaça a les residències

També, si coneixeu persones a qui els encantaria pintar ceràmica, però que estan en una residència, desde Color It ens desplacem a les residències per fer tallers allí i donar l’oportunitat de passar una estona diferent, fent una feina manual i creativa, molt enriquidora. Pots informar-te’n aquí.