Celebra l’amistat amb Friends & Wine a COLOR IT

Celebra l’amistat amb Friends & Wine a COLOR IT

Celebra l’amistat amb Friends & Wine a COLOR IT

Aquest dimarts 14 de febrer és el dia dels enamorats, i tot i que a COLOR IT ens encanta, creiem que hi ha moltes altres formes d’amor que han de celebrar-se. Però per nosaltres no n’hi ha prou amb una vegada a l’any. A COLOR IT ens agrada tenir motius de celebraciócada setmana, i per això, cada dimecres i dijous celebrem un tipus d’amor diferent amb el nostre Friends & Wine: el de l’amistat! L’amistat és un tipus d’amor platònic, basat en la complicitat, el respecte i la confiança. És un vincle afectiu entre dues o més persones que comparteixen interessos, activitats i emocions positives. I quina millor experiència per a viure amb els teus amics que venir a COLOR IT a pintar ceràmica tots junts? Clar que, per a això no cal que sigui dimecres o dijous, però si vens qualsevol d’aquests dos dies a la tarda amb el teu grup d’amics, us convidem a una copa de vi gratis!

Motius pels quals COLOR  IT és perfecte per a venir amb amics

  • Activitat creativa. Pintar ceràmica és una activitat altament creativa que estimula la imaginació i permet als participants expressar-se d’una manera única i personal.copas de vino colorit
  • Compartir temps de qualitat. Hi ha una manera més enriquidora de compartir temps junts? Pintar ceràmica pot ser una oportunitat per connectar-se d’una manera més profunda i valorar el temps compartit.
  • Treball en equip. Podeu treballar junts en un projecte comú, com crear la vostra pròpia vaixella, o ajudar-vos mútuament amb consells i suggeriments. Això pot fomentar la comunicació i el treball en equip, reforçant vincles.
  • Record per sempre. En finalitzar l’activitat, tots tindreu el vostre propi record de l’experiència.
  • Sense pressió. Pintar ceràmica és una activitat relaxada i sense pressió, i això significa que podeu gaudir del moment sense sentir-vos aclaparats o ansiosos.
  • Amb una copa de vi tot sap millor. No fa falta dir res més!

 

 

Vols passar una tarda divertida i relaxada amb els teus amics i gaudir de la teva copa de vi gratis? Vine a COLOR IT els dimecres i dijous a la tarda amb els teus amics a celebrar l’amistat amb el nostre Friends & Wine i divertiu-vos en un ambient únic. Us esperem!