actividades creativas Sant Cugat

CASAL DE SETMANA SANTA: CREATIU I FLEXIBLE

CASAL CREATIU! 10,11,12 i 13 d’Abril!

En COLOR IT hem organitzat un Casal creatiu amb un programa que permet total flexibilitat per a les famílies. Escull els dies i els horaris que millor s’adaptin a les teves necessitats!
Durant el casal de Setmana Santa estan previstes una sèrie d’activitats especialment escollides per a aquestes dates. Es tracta d’un casal creatiu. Cada dia pintaran una peça de ceràmica usant una tècnica de pintura diferents, cosa que els permetrà iniciar-se en aquest camp i desenvolupar la seva creativitat. D’altra banda tenim preparats tallers de manualitats i jocs creatius que fomentin també l’expressió corporal i la imaginació. I MOLTA DIVERSIÓ!
Les pintures que utilitzem no són tòxiques i requereixen d’un lacat i enfornat per poder finalitzar la peça. Un cop finalitzada són completament aptes per al seu ús amb els aliments i el seu rentat al rentaplats. Decora casa teva!
El casal està pensat per a nens/es a partir de primer de primària i estan dirigits per personal titulat.
Preu/dia
Matins de 9-13.30h 22 eur
Matins + dinar. de 9-14.30h 28 eur
Tardes de 15h-17h 20 eur
Tot el dia de 9-17h 45 eur
El preu del dinar està inclòs en el format d’horari que inclou menjar. L’horari d’acollida és de 8.30 a 9h i de 14.30 a 15h i és completament gratuït.
Si necessites més informació no dubti en contactar amb nosaltres,
Si busques una combinació ENGLISH + ART, Consulta’ns!
RESERVA LA TEVA PLAÇA!