CASAL DE SETMANA SANTA A SANT CUGAT

Arriben les vacances de Setmana Santa i els pares i mares ja comencem a pensar en els equilibris que farem durant aquests dies perquè els nostres nens i nenes s’ho passin bé, estiguin ben atesos i, a més a més, facin alguna cosa diferent del que ja fan habitualment a l’escola.

Sota aquestes premises és com a Color It hem organitzat el nostre casal de Setmana Santa a Sant Cugat.

CASAL DE SETMANA SANTA CREATIU

Ens agrada molt donar un espai als nens perquè experimentin, descobreixin, toquin i juguin amb materials als que no están tant acostumats. A Color It podran fer propostes, pintar amb els colors que més els agradin i experimentar amb noves tècniques, sempre amb l’ajuda de les nostres educadores titulades. A més a més, la pintura de cerámica té una cosa que els agrada molt. Un cop acabada la peça, és teva i te la pots endur a casa. És un orgull per ells fer alguna cosa que poden fer servir, com una guardiola, un plat o una tassa.

CASAL DE SETMANA SANTA FAMILIAR A SANT CUGAT

Si una cosa ens caracteritza és que coneixem els nostres alumnes, les nostres educadores poden dedicar el temps que cal a cadascún d’ells i que aconseguim que, al final de cada casal, els nens se sentin com a casa. Estem orgulloses de que molts nens i nenes repeteixen amb nosaltres any rere any.

FACILITATS I FLEXIBILITAT PER A LES FAMÍLIES. PREUS I HORARIS

Cada família és un món i té unes necessitats diferents. És per això que a Color It podeu escollir els dies i l’horari en el que voleu que asisteixin els vostres fills.

Els casals es realitzaran 26,27,28 i 29 de Març 2018. Com ja és habitual a COLOR IT, hem fet un programa que permet total flexibilitat per a les famílies on es pot triar diferents horaris, i escollir els dies o setmanes.

 

Preu/dia

Matins de 9-13.30h 

22 eur

Matins + dinar. de 9-14.30h 

30 eur

Tot el dia de 9-17h 

48 eur
 

(acollida de 8.30-9h i 14.30-15h gratuita)

Edat: A partir de 1er de primària.

 

Fes la teva reserva!

Truca’ns al 636560009 o bé envia’ns un email a colorit@colorit.es .