suc_color_it

Berenars saludables i els millors llocs per berenar amb nens a Sant Cugat

Generalment els nens surten de l’escola amb gana i no perdonen el berenar. I és important que així ho facin perquè encara han de jugar una estona, fer alguna activitat o una mica de deures. Aquest petit àpat, que els hauria d’aportar entre un 15 i un 20% de les calories que necessiten, els ajuda a arribar a l’hora de sopar amb energia i bon humor.

És veritat que la majoria de nens berenen, però molts no berenen el que seria recomanable. S’ha d’evitar els aliments dolços envasats, llaminadures, patates de bossa o sucs artificials. Tot això hauria de ser en dies ocasionals.

I què els podem donar doncs? Aquesta és la pregunta que ens fem molts pares i mares. Dependrà del temps que es tingui per a preparar, però aquí teniu algunes idees de berenar sanes que segur que els agraden.

– Macedònia de fruita amb un rajolí de xocolata per sobre

– Suc natural fet al moment

– Entrepà de pa integral amb formatge fresc

– Un batut de iogurt natural i fruites

– Pa integral fornejat amb una mica de tomàquet triturat i formatge de fondre

– Fruits secs amb tires de formatge

Els dies que no pugueu preparar-ho, a Color It us volem facilitar aquesta feina tenint molta oferta de berenars saludables a la nostra cafeteria.

A Sant Cugat hi ha molts llocs per anar a berenar amb nens, però no a tot arreu ens hi podem sentir a gust, menjar com a casa i estar tranquils que els infants no molestaran.

Sant Cugat és una ciutat molt familiar, tranquil·la i som afortunats de comptar amb diversos llocs on poder anar a berenar en família. Estem pensant per exemple en els nostres companys del Somewhere cafè, el cafè de la Mirta o Cortacans. A Color It hem volgut unir-nos a aquesta tendència, perquè creiem en l’oci familiar i perquè pensem que es pot anar amb nens a tot arreu.

I amb aquesta filosofia hem pensat la nostra cafeteria com un lloc on poder oferir-te un espai de qualitat on poder gaudir de:

– temps compartit: un espai on mares, pares, avis, tiets i petits poden passar una estona junts, parlant, relaxats i explicant-se el dia.

– berenars casolans: un lloc on poder menjar coses bones, fetes amb productes naturals y saludables. I amb opció també de berenars sense gluten.

– activitats amb nens: un espai on poder jugar una estona, gaudir del racó de lectura o pintar una peça de ceràmica.

La cafeteria de Color It és un espai acollidor per a tots. On els nens trobaran el seu racó on podran fer activitats i els pares podreu escollir: fer-les amb ells, esperar-los prenent alguna cosa  o acabant de mirar emails o bé aprofitar per acabar feines gràcies a la nostra connexió Wifi gratuïta.

Volem que us sentiu com a casa i oferir-vos una tarda en família, gaudint de temps junts, on els nens puguin deixar volar la seva creativitat pintant i que a més a més es puguin endur a casa una peça pintada per ells mateixos.

I si véns un dia d’aquests encara estàs a temps de preparar un bon regal per al dia del pare. T’hi esperem.