activitats dirigides per a nens a Color It

Aquest estiu tornen les activitats dirigides per a nens a Color It

activitats dirigides per a nens a Color It

El descans de l’activitat escolar dóna als nens molt de temps lliure per jugar, divertir-se i aprendre coses noves. A Color It et proposem participar de les nostres activitats dirigides, supervisades per professionals i amb una àmplia varietat de materials per fer manualitats.

Coneix com apuntar-te i quins són els beneficis d’aquestes feines en els més petits.

 

L’impacte de les manualitats a la salut física, mental i emocional dels nois

  • Desenvolupa habilitats motores: Lús de les mans i els dits els ajuda a millorar les seves habilitats motores fines. Tallar, enganxar, pintar i dibuixar fomenten la coordinació ull-mà i enforteixen els músculs de les mans.
  • Estimula la creativitat: Les manualitats són una activitat perfecta per explorar i expressar la creativitat. Els nois poden triar colors, materials i dissenys, cosa que els permet desenvolupar el seu sentit estètic i la seva imaginació.
  • Millora la concentració: Parar atenció als detalls, seguir instruccions i enfocar-se a la tasca en qüestió. Això ajuda a desenvolupar la capacitat de concentració i atenció.
  • Fomenta l’autoestima: En completar una obra artística, els nens experimenten una sensació d’èxit i de satisfacció personal. Això contribueix a enfortir l’autoestima i la confiança en les seves habilitats.
  • Desenvolupa les habilitats socials: Treballar amb altres nens promou la interacció social i el treball en equip. Els nens aprenen a compartir materials, col·laborar, comunicar-se i respectar les idees dels altres.

 

Color It és l’espai creatiu perfecte per als nens

 Les activitats dirigides del nostre espai a Sant Cugat són molt variades i estan pensades perquè els nois se sentin lliures de jugar amb la seva imaginació.

Pintem ceràmica i fem diferents labors amb materials com scrapbook, fang, paper maixé, pots de vidre, materials reciclats, etc.

A més, l’activitat inclou estones amb jocs d’expressió corporal, improvisació i activitats al parc per gaudir de les bones temperatures.

Ho tenim tot pensat perquè els nens, a partir de primer de primària, desenvolupin les seves habilitats artístiques i passin un gran moment acompanyats del nostre personal titulat.

 

I mentrestant, els adults poden gaudir de Color It Coffee

A més del nostre espai creatiu, comptem amb una acollidora cafeteria amb una carta breu, però cuidada. Amb productes de qualitat naturals i saludables. Un excel·lent cafè i una gran varietat de tes i sucs naturals.

És un lloc perfecte per prendre un bon esmorzar o berenar, aprofitar el temps per treballar o fer un aperitiu amb amics.

 

Com apuntar-se a les nostres activitats dirigides?

A partir del proper 26 de juny comencen els grups de nens a funcionar a l’espai Color It als matins amb opció de dinar fins a les 14.30 hores.

Cal un mínim de 6 nens per obrir el casal i també comptem amb disponibilitat per obrir grups a la tarda si hi ha un mínim de 8 nens.

Per reservar la vostra plaça, podeu omplir el formulari online o trucar-nos al 663 826 880. Els estarem esperant!