Apunta als teus petits al nostre Casal de Setmana Santa!

Vine a passar una Setmana Santa creativa en el nostre Casal! Color It torna a obrir inscripcions un any més perquè els petits de la família puguin gaudir dels seus dies de vacances al nostre espai creatiu de Sant Cugat.

Del 15 al 18 d’abril, els teus fills podran passar uns dies creatius i molt familiars, amb un horari flexible i a la mida de les teves necessitats. A Color It pensem també en tu, en què puguis estar tranquil·la sabent que els teus nens estan ben atesos. És per això que comptem amb l’ajuda de les nostres educadores titulades, que dedicaran temps a cadascun d’ells perquè se sentin com a casa.

Si vols saber quines activitats realitzaran, segueix llegint!

Creativitat, diversió i naturalesa

El nostre Casal està obert durant els dies festius de Setmana Santa per a oferir un programa diferent. Treballarem diferents classes de peces de ceràmica, tècniques de pintura diferents, jocs i manualitats entorn a la temàtica de Setmana Santa. En un mateix dia gaudiran de grans experiències i del millor entreteniment!

L’activitat donarà inici amb la pintura de ceràmica. Cada dia es pintarà una peça diferent aplicant una tècnica de pintura distinta que els hi permetrà iniciar-se en les diferents tècniques o bé perfeccionar-les.

Després de finalitzar l’activitat de pintura, anirem al “Parc Central” on aprofitaran un moment de joc lliure i de joc grupal dirigit. Un moment per a gaudir de l’aire lliure i treure tota l’energia.

En tornar del “Parc central”, realitzarem una activitat de manualitats. Cada dia es treballarà amb materials diferents: scrapbook, fang, impressions, etc., una increïble manera que d’experimentar amb diferents elements i descobrir noves sensacions a través de les seves mans!

A la teva mesura!

A Color It et donem l’opció d’apuntar als teus petits els dies que tu prefereixis. Ja sigui en dies solts o tota la setmana, en el nostre espai creatiu estarem encantats de rebre’ls ja que totes les peces o manualitats estan pensades perquè es comencin i acabin el mateix dia.

A més, també et proporcionem la possibilitat d’un servei d’acollida dels nens i nenes totalment gratuït de 8.30 a 9.00h del matí. Així no hauràs de preocupar-te!

Recorda!

  • Quan? Del 15 al 18 d’abril.

  • On? En el nostre espai creatiu situat a Avinguda Lluís Companys, 24, Sant Cugat del Vallès.

  • A qui va dirigit? Nens i nenes a partir de primer de primària.

  • Personal qualificat.

  • Places limitades.

  • Ambient familiar.

  • Horaris.

 

Preu/dia

Matins de 9-13.30h

22€

Matins + dinar de 9-14.30h

30€

 

  • Horaris d’acollida gratuït. De 8.30 a 9h (tots els nens) i de 14.30 a 15 h (només per als nens que es quedin a menjar)

Si necessites més informació sobre el nostre Casal de Setmana Santa, no dubtis a trucar-nos al telèfon 93 857 59 57 o al 663 826 880. També pots escriure’ns a colorit@colorit.es i al nostre Whatsapp.

El nostre horari és:

  • Dilluns a dijous de 8.30h a 13.30h i de 16.30h a 20.30h

  • Divendres de 8.30h a 13.30h i de 16.30h a 21h

  • Dissabtes de 10h a 14.30h i de 17h a 21h

  • Diumenges de 10h a 14.30h

No esperis més per a inscriure als teus fills al nostre Casal! Les places són limitades!