Aprèn en Color It com pintar amb silkscreen

Converteix-te en artista amb nosaltres! Aprèn a Color It com pintar utilitzant silkscreen i deixa volar la teva imaginació i creativitat.

La utilització de plantilles de silkscreen o serigrafiades és un dels formats més populars i creatius d’aplicar un disseny, creat prèviament en plantilla, a una de les nostres peces de ceràmica. Una manera diferent, versàtil i senzilla de realitzar una creativitat en qualsevol de les nostres peces, ja siguin plats, gots, bols o safates!

Es tracta de plantilles microperforades amb un disseny determinat. Al aplicar la pintura, les zones perforades deixaran passar la pintura mentre les zones no perforades la bloquejaran. Al retirar al plantilla, podràs observar el dibuix amb totes les seves definicions.

Prepara’t per ser tot un artista!

A Color It et guiarem a través de tot el procés creatiu, des de l’elecció de la peça i dels colors, fins a la correcta aplicació de la plantilla. En només una tarda seràs tot un expert de la tècnica!

Comptem amb tot el material que necessites perquè puguis reproduir una imatge amb tot detall en les peces de ceràmica. Tenim diferents tipus de dibuixos en plantilla: des d’animals i naturalesa fins a diferents objectes, elements de disseny, etc.

Les nostres plantilles estan pensades tant per a les creacions de nens com per a les d’adults. Tenim diversió per a totes les edats! A continuació t’indiquem els 4 passos per a crear una peça de ceràmica amb silkscreen:

  • Tria el disseny de plantilla que desitgis
  • Barreja la pintura amb la pols específica fins que quedi una pasta densa
  • Aplica una quantitat generosa de pasta de pintura amb els dits a través de la plantilla
  • Retira el disseny cuidadosament
  • LLEST! Passem a coure la peça a Color It i ja pots presumir d’ella!

Introdueix-te en l’ús dels silkscreens o dibuixos serigrafiats i converteix-te en un artista de cap a peus! Vine a Color It i porta als teus petits a passar una tarda divertida i creativa.

El nostre espai creatiu està a l’Avinguda Lluís Companys, 24, Sant Cugat del Vallès.

El nostre horari és:

  • Dilluns a dijous de 8.30h a 13.30h i de 16.30h a 20.30h
  • Divendres de 8.30h a 13.30h i de 16.30h a 21h
  • Dissabtes de 10h a 14.30h i de 17h a 21h
  • Diumenges de 10h a 14.30h

Si necessites més informació, també pots escriure’ns a colorit@colorit.es o trucar-nos al telèfon 93 857 59 57 o al 663 826 880. Vine a gaudir d’una activitat molt creativa!