señoras_colorit

Activitats per cada dia!

Joves, famílies, majors de 60… tots teniu descomptes i ofertes per gaudir de la creativitat que es respira a Color It al llarg de tota la setmana. Cada dia us proposem una promoció concreta perquè el preu no sigui una barrera i us focalitzeu en com gaudireu d’una estona de creativitat en el nostre espai.

Aument de la autoestima, la motricitat, treballar l’expressió… i és que sabem que la pintura aporta molts beneficis tant a nivell físic, com mental i espiritual. I com volem que tothom els pugui gaudir al 100% us proposem sessions amb preus especials.

DILLUNS MATÍ

Els dilluns tenen una certa pau única que ens ajuden a organitzar i planificar la setmana. Però moltes vegades ens saturem només pensant tot el que tenim per fer. Què us sembla si passeu el dilluns amb nosaltres pintant una peça i us convidem al cafè o al tallat? Una bona manera de començar la setmana: amb una dosi de cafeïna i potenciant la concentració a través de la pintura.

DIMARTS MATÍ

Els matins del dimarts els dediquem als majors de 60 anys, perquè la pintura té molts beneficis també entre la gent gran. Al blog ja us en vam parlar de 5 grans beneficis però us animem que els gaudiu vosaltres mateixos. I oferim un 10% de descompte en cada peça de ceràmica acompanyada d’un cafè o tallat gratuït

DIMECRES

Dimecres divina joventut! Els joves és un dels col·lectius amb menys propostes culturals al seu abast. Una franja d’edat que queda entre la infantesa i l’etapa adulta i que necessita també propostes a la seva mida. Un moment vital on el cervell encara s’està formant i on la creativitat té un paper essencial. Conscient d’aquesta importància creiem interessant proposar un dia especial pels joves, perquè s’animin a pintar gaudint tant d’un 10% de descompte com d’un refresc gratuït.

DIJOUS

Els dijous són el nostre dia gran, ja que gaudim de dues promocions. El matí el dediquem al nadó perquè us emporteu un bon record d’aquests mesos únics a la vida del vostre nadó. Com? Doncs pintat les seves empremptes amb un 10% de descompte i un refresc gratuït.

La segona promoció està enfocada al públic adult, per animar-lo a què perdi la vergonya i no pugui dir allò de: la pintura és pels nens. I menys amb la varietat de peces que disposem per pintar! Des de plats a tasses, passant per guardioles, bols o altres peces de ceràmica que poden formar part de la nostra casa i vida. Per això us proposem un descompte del 10% en cada peça.