Actividades creativas Sant Cugat

Beneficia’t de les nostres activitats creatives a Sant Cugat

La RAE defineix la creativitat com a la facultat de crear y la capacitat de creació. Des que naixem, la desenvolupem i l’apliquem en diferents àmbits de les nostres vides, encara que si no la potenciem, sovint la perdem. Des de Color It et proposem un pla perquè això no ocorri: venir a fer les nostres activitats creatives a Sant Cugat!

Quins beneficis tenen les nostres activitats creatives?

La pintura és art. A través d’ella podem comunicar-nos, expressar els nostres sentiments, augmentar la nostra concentració. Dit això, no és casual que fins i tot s’utilitzi en diferents tractaments terapèutics, oi?

A Color It volem potenciar l’art de la pintura, i ho fem posant a disposició de tots els nostres clientes diferents peces ceràmiques en les quals podran bolcar tota la seva imaginació i creativitat. Comptem amb una àmplia varietat de pintures, de peces i d’eines amb les que realitzar diverses tècniques, com plantilles de goma o tampons entre molts altres.

A grans trets, quins són els avantatges de pintar? No et perdis res!

  • Estimula la comunicació i la fa més efectiva.
  • Ajuda en el desenvolupament de l’autoestima i en la capacitat de resoldre problemes de manera autònoma.
  • Organitza les idees i les plasma de manera ordenada.
  • Afavoreix l’expressió dels sentiments.
  • Tranquil·litza i aporta serenitat. A més, disminueix l’ansietat i amenitza les pors.
  • Canvia la percepció de com sentim les coses que succeeixen al nostre voltant.

Nens i adults podem beneficiar-se de tots aquests avantatges si comencen a pintar i deixen volar la seva imaginació mentre ho fan. El més important és relaxar-se, centrar-se en la pintura i deixar-se portar; només així es gaudeix 100% de l’experiència.

Color It, activitats a Sant Cugat

Color It és un nou concepte d’espai creatiu en el qual tots, tant adults com nena, poden venir a pintar ceràmica, a fer tallers que organitzem, a prendre alguna cosa en la nostra cafeteria, en la qual comptem amb productes de primera qualitat.

Si mai has pintat ceràmica, no et preocupis! No necessites experiència per a aconseguir resultats d’allò més especials. Els nostres especialistes et guiaran perquè treguis el màxim profit als materials de què disposem i a la teva pròpia imaginació. Si realment ho desitges, al nostre espai podràs aprofitar tots els beneficis que té la pintura per a la salut emocional.

Vols comprovar per tu mateix les teves capacitats de creació? Vine a Color It! T’esperem amb totes les eines i els materials necessaris perquè et beneficiïs de tots els avantatges de la pintura. T’agradaria provar les nostres activitats creatives a Sant Cugat? Vine a veure’ns!