3 calendaris d’advent fàcils per fer amb nens i què posar-hi

Desembre ja s’acosta i queden pocs dies per tenir preparat el calendari d’advent. El feu? Als nens els encanta fer manualitats i, si són amb vosaltres, encara més!

Avui us volem donar tres idees per fer un calendari d’advent barat, bonic i de manera molt senzilla, tal com podríem fer en alguna de les nostres extraescolars o casals de Nadal.

1. Calendari d’advent al rotlles de paper de wàter

Els rotlles de paper de wàter serveixen per mil manualitats. Guardeu-ne sempre alguns en un calaix! És una manera de tenir paper craft per pintar, forrar… Als casals de Nadal de Color It fem coses molt divertides amb aquest material!

En aquesta ocasió els fem servir per fer un calendari d’advent ben senzill. Només es tracta de decorar cada rollo amb cintes de colors vermells i blancs (nadalenques) i petits detalls com estrelletes, petits pompons o cascabells. A cada paquet li poseu un gomet amb un número i ja ho teniu.

Es pot penjar a la paret, en una cartolina o penjat d’un fil en una branca o alguna estanteria de casa.

2. Calendari d’advent amb gots de paper

Mireu que monos que queden. Si teniu sobrants d’alguna festa, que tinguin algun color nadalenc, els podeu decorar de la manera que més us agradi. Els poseu el número del dia, els pengeu amb pinces d’una cinta i ja està.

La clau en aquest calendari és trobar una bona decoració o una combinació de colors ben nadalenca.

3. Calendari d’advent penjat d’una branca

Aquest ens encanta perquè primer haureu de fer un passeig pel bosc per buscar la branca en qüestió 😉

Un cop fet, es tracta de fer paquetets de diferents mides amb capsetes, bosses, sobres… i, com sempre, posar-los un número i penjar-los amb cintes o cordill de la branca que heu recollit.

Un cop més, la gràcia és combinar els colors dels paquets i les cintes amb tons ben nadalencs. Quedarà molt decoratiu!

I què hi posem al calendari?

Doncs nosaltres sempre sempre votem per les activitats. Tant per al calendari com per regalar per festes.

Què tal venir un dia a Color It a pintar ceràmica junts? Podeu pintar una tassa per esmorzar, o un plat per deixar el menjar als reis o al pare Noel, una bola per a l’arbre de Nadal…

Els nens i nenes tenen moltíssimes joguines (i els en regalaran moltes) i passar una estona amb ells, amb atenció plena en el que esteu fent junts, és el millor regal que els podeu fer.