Cierre de las actividades dirigidas de verano 2021

Tancament de les activitats dirigides d’estiu 2021

Ara sí! Ha arribat el dia d’acomiadar les nostres activitats dirigides d’estiu. I és que aquest divendres 10 de setembre tanquem les portes de les nostres activitats, per començar a pensar i crear les que tindran lloc al Nadal! Ja en tenim moltes ganes! I per dir adéu a un nou any de calor, vacances i de diversió, volem dedicar aquest blog a recordar tot el que hem viscut aquests mesos, d’ençà que el curs escolar va finalitzar. 

Ha estat un any, més ben dit, un segon any complicat, ja que les mesures establertes per la Covid-19 en alguns moments dificulten l’organització. No obstant això, cap obstacle ha pogut amb nosaltres, aconseguint portar a terme unes activitats dirigides increïbles! I és que el nostre esforç i la constant feina realitzada pels nostres professionals han permès que cada dia la diversió, l’originalitat, l’entreteniment, l’aprenentatge i l’art s’hagin convertit en grans protagonistes. 

Per tant, ha valgut molt la pena l’esforç i el treball que s’ha fet durant aquests mesos per aconseguir un objectiu molt clar: que els petits i joves de casa passin les seves vacances de la millor manera! 

Infinitat de manualitats han envaït les nostres activitats dirigides, així com peces de ceràmica pintades amb multitud de tècniques que han après aquestes setmanes, o jocs lliures i de taula han convidat a crear moments de molts riures i complicitat! 

Així doncs, ens emportem d’aquests mesos un gran aprenentatge sobre el món de la pintura en ceràmica, un gran descobriment d’infinitat d’objectes que es poden crear amb materials reciclats i una llista molt llarga de jocs molt divertits. Tot això respectant el nostre medi ambient i complint de manera exigent les mesures Covid, per frenar els contagis i garantir la seguretat dels nostres petits i dels nostres monitors. 

Per acabar, volem agrair a tots els pares i nens que han confiat en nosaltres, un any més. Per apostar per allò que és diferent, per escollir la creativitat com a fil conductor de les activitats dirigides, per creure en el nostre projecte i per fer realitat les nostres idees, il·lusions i somnis. 

Ara que tanquem aquest estiu 2021, toca mirar el futur i començar a dibuixar les nostres activitats de Nadal! Que estem segurs que, quan menys ens ho esperem, ja estaran aquí un altre cop! 

Feliç nou curs escolar i gràcies per aquest estiu tan meravellós!